DAN-app

Handje helpen

Avond4Daagse

Madelon stelt zich voor

Ik ben Madelon Hoogenboom, 27 jaar en ik kom uit Nieuwveen.

Sinds 2018 seizoen ben ik bestuurslid bij Stichting DAN. Naast stichting DAN ben ik in mijn vrije tijd trainster bij The Moonlightstars en vind ik het verder leuk om te zingen en creatief bezig te zijn.

Als klein meisje heb ik heel wat ‘speelweken’ mee mogen maken. Ik vond dat altijd super leuk en keek er dan naar uit als het einde van de zomervakantie weer in zicht kwam.
Toen Stichting DAN 6 jaar geleden opgericht werd, was ik dan ook direct van de partij om te helpen de week te organiseren waar ik als klein meisje zoveel plezier beleefde.

Ik zie er naar uit om nog vele van deze weken te mogen organiseren en hoop dat de kinderen van nu er later net zo op terug kijken als ik nu doe op de weken die toen georganiseerd werden.