DAN in de kerstvakantie

DAN in de kerstvakantie

Met het DAN-bestuur zitten wij niet stil ondanks alle corona maatregelen. Wij hebben heel veel plannen en ideeën en willen er daar weer één van uitvoeren. Hier hebben we jullie hulp voor nodig. Het gaat om het volgende:
Tijdens de kerstvakantie willen we 3 activiteiten organiseren verdeeld over 2 dagen. We willen nog een lasergame event organiseren, dit keer binnen in de ringkant. We willen een escaperoom organiseren, ook in de Ringkant en we willen kerststukjes maken, tevens in de Ringkant, om deze aan de ouderen van Nieuwveen te kunnen geven. Wij hebben de plannen nog niet verder uitgewerkt en daarom zoeken we voor iedere werkgroep ongeveer 4 personen die het leuk vinden om van deze plannen werkelijkheid te maken.
Wil je ons hiermee helpen? Stuur een mail naar speelweek@stichtingdan.nl.