De dan speelweek

Het zag er even naar uit dat we in 2020 geen Speelweek hadden. En dat is ook een beetje zo. We hebben geen hele week kunnen organiseren, maar hebben wel ons best gedaan om een paar leuke dagen te regelen. Kijk maar snel naar het programma DAN.

De DAN Speelweek Editie 2020  –  26 t/m 28 augustus

speelweek

Een woordje van de voorzitter!

De creatieve ochtenden, de disco en het tentenkamp zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het programma. En ook de DAN mudrun is ieder jaar een groot succes. Maar zoals jullie inmiddels weten proberen we ook elk jaar weer nieuwe dingen te organiseren.

De DAN speelweek zou niet mogelijk zijn zonder de ongelofelijke inzet van de vele vrijwilligers die er inmiddels zijn. Maar we kunnen altijd nog nieuwe vrijwilligers gebruiken, dus als je ook wilt helpen; meld je aan! Dit kan via de website maar natuurlijk ook via een van de bestuursleden. We sluiten de DAN speelweek op vrijdagmiddag altijd af met een gezellige BBQ voor alle vrijwilligers.

Ook de vele sponsors zijn onmisbaar, je vindt hun namen en logo’s in dit boekje en op onze website. Vrijwilligers, donateurs en sponsors; beDANkt!

Je vindt informatie over alles wat je kunt doen tijdens de DAN speelweek op deze pagina. Let op! voor tentenkamp moet je je altijd van tevoren inschrijven.

Dit jaar ziet de Speelweek er een beetje anders uit, een beetje korter, maar niet minder leuk.

Laten we er met z’n allen weer een paar leuke dagen van maken, graag Tot DAN!

-Freddy Spek

Woensdag 26 augustus

Vossenjacht

Goed zoeken DAN!

Vind jij ze allemaal en haal jij de verrassing op DAN?

Je kunt je jacht starten op het schoolplein bij De Veenvogel (locatie de Stern) vanaf 18:30 tot 20:00 uur.

Bij erg slecht weer gaat deze activiteit niet door, hou Facebook in de gaten DAN!

Vossenjacht

Schoolplein bij de Stern

4 t/m 12 jaar

Donderdag 27 augustus

IJsje halen

Heb je al gekleurd?

Heb je die mooie kleurplaat van DANNIE goed bewaard? DAN is het nu tijd om ‘m in te leveren.

Krijg een ijsje én win misschien wel een leuke prijs voor de mooiste ingekleurde kleurplaat, maar vergeet niet je naam + leeftijd in te vullen op de achterkant.

IJsje halen

Hoe laat

Als je Kees z’n belletje hoort

Nieuwveen

gratis

iedereen

Vrijdag 28 augustus

DAN Fun World

Fun Fun Fun !

Lekker springen, glijden en spelen DAN!

DAN Fun World

Voetbalveld Nic Boys

groep 1 t/m 4

groep 5 t/m 8

Lasergamen

Zorg dat je niet geraakt wordt!

Rennen, bukken, verstoppen, richten, schieten.

Op het voetbalveld maken wij een mooie arena waar je met je team tegen een ander team speelt. Laat je niet uit het veld slaan!

Let op! Voor lasergamen moet je je aanmelden.

Nadat iedereen zich aangemeld heeft gaan wij teams maken. Zodra de planning klaar is zullen we je op de hoogte brengen van de tijd dat je kunt starten.

Lasergamen

Voetbalveld Nic Boys

groep 3 t/m 8

Passepartout

Voorverkoop passe-partouts

Dit jaar zijn er geen passe-partouts.

Regels en afspraken

Even goed lezen DAN!

Alle kinderen moeten de kans krijgen op een leuke week. Daarom deze regels en afspraken die gelden voor alle kinderen, hun ouders, vrijwilligers en andere bezoekers:

• Bij ongelukjes ga je altijd even naar de EHBO.
  • Iedereen helpt mee om de locaties netjes te houden.
  • Het is niet toegestaan om in het zicht van de kinderen te roken.
  • Het is niet toegestaan om alcoholische dranken of energiedrank bij je te hebben.
  • Het gebruik en aanbieden van verdovende middelen is niet toegestaan.
  • Seksuele handelingen en contacten en seksueel of erotisch getinte aanrakingen tussen volwassenen en kinderen zijn absoluut ontoelaatbaar.
  • Meldt het bestuur of de vrijwilligers als regels overschreden worden.
  • Je zorgt voor een omgeving en een sfeer waarbinnen mensen zich veilig en gerespecteerd voelen.
  • Stichting DAN is niet aansprakelijk voor letsel, diefstal, verlies of andere geleden of toegebrachte schade tijdens de Speelweek.

Extra in verband met COVID-19:

• Volwassenen houden 1,5m afstand van elkaar.
  • Als je klachten hebt, is het niet toegestaan het evenement te bezoeken.
  • Volg de aangegeven looproutes voor het betreden en verlaten van het terrein.
  • We houden ons aan het reglement zoals door het RIVM opgesteld.

Ongewenst gedrag wordt in eerste instantie aangepakt door de aanwezige vrijwilligers. Bij aanhoudende klachten worden de ouders door het bestuur aangesproken of kan de toegang worden ontzegd. Bij ernstige overtredingen wordt altijd de politie ingeschakeld.

Privacy; tijdens de week worden er foto’s gemaakt. Deze worden door Stichting DAN gebruikt ter promotie op Facebook, op de website en in het programmaboekje. Mocht u niet willen dat foto’s van uw kind gebruikt worden, geef dit dan alstublieft door aan het bestuur via mail info@stichtingdan.nl

Kom jij ook helpen dan?

Om alle activiteiten in de speelweek soepel en vooral

veilig te laten verlopen hebben we gedurende deze

dagen een aantal vrijwilligers nodig. Kom jij

ons net als vele andere vrijwilligers ook helpen?